Borger slog alarm: Efterlyst mand anholdt

8. juni 2019 15:53 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En mand bliver netop nu efterlyst for et voldtægtsforsøg i Københavns Lufthavn.

Borger slog alarm: Efterlyst mand anholdt
Manden er anholdt, og derfor er billeder af ham fjernet fra denne artikel. Genrefoto: Elo Christoffersen.
Del:

Opdatering 9. juni 10.00: 

Københavns Politi har natten til søndag anholdt en mand, der er mistænkt for et voldtægtsforsøg i Københavns Lufthavn lørdag. Det fortæller central efterforskningsleder ved Københavns Politi, Rasmus Nielsen, til Newsbreak.dk.

Manden blev efterlyst med flere fotos lørdag, og flere medier, herunder Newsbreak.dk offentliggjorde billederne på vegne af Københavns Politi. Det viste sig at være effektivt.

– Vi fik flere henvendelser, blandt andet i nat, hvorefter vi foretog en anholdelse af den mistænkte ved 03.00-tiden, siger Rasmus Nielsen.

Manden er sigtet for voldtægtsforsøg, men politiet ønsker ikke at fortælle meget mere om den anholdte, der skal fremstilles i grundlovsforhør engang søndag.

Rasmus Nielsen fortæller, at det var en borgerhenvendelse, der ledte politiet direkte i retning af den nu anholdte, og han siger tak til de, der har hjulpet politiet i sagen.

– Vi sætter stor pris på pressens hjælp med efterlysningen og på de borgerhenvendelser, vi har fået, siger Rasmus Nielsen.

Der har i denne artikel tidligere været fotos af den efterlyste. Da manden nu er anholdt, er de fjernet fra artiklen.

Original artikel:

Københavns Lufthavn har været på den anden ende lørdag, siden der udspillede sig en hændelse tidligt om morgenen. Klokken var omkring 7.30, da hændelsen fandt sted. Og indtil nu har Københavns Politi været hermetisk lukket med, hvad der er sket.

Nu viser det sig, at der blev forsøgt begået en voldtægt klokken 7.30 i Københavns Lufthavn.

Den voldsomme hændelse har gjort, at Københavns Politi nu udsender en række billeder af den formodede gerningsmand.

Gerningsmanden er klokken 7.35 set på overvågningskameraerne på stationen ved lufthavnen. Her steg han på Øresundstoget i retning mod Østerport.

På sporet af manden?

Københavns Politi har siden den indledende efterlysning nu set flere overvågningsbilleder – og derfor har de nu frigivet endnu flere billeder af den mand, som de mistænker har begået voldtægtsforsøget.

Hvis man sidder inde med oplysninger i sagen, så skal man kontakte Københavns Politi på telefon 114 eller i en e-mail til kbh@politi.dk.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu