ANNONCE

Mand bidt af krokodille i svensk akvarium

21. august 2019 17:14 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En mand blev tirsdag aften bidt af en krokodille i Skansen-Akvariet. Manden har fået alvorlige skader.

Når man taler om krokodille- eller alligatorbid er det typisk ikke de nordiske lande, det er sket i. Men tirsdag aften blev en mand bidt af en krokodille i Skansen-Akvariet.

Ifølge Stockholms Politi beretter til Aftonbladet, at manden var heftigt bandageret, da de ankom til akvariet, mens kilder har oplyst, at han er alvorligt skadet.

Armen bag beskyttelsesglas

Omkring klokken 21.51 mødte politiet og ambulance op ved Skansen-Akvariet i Stockholm. Her fandt man en mand, der var blevet bidt af en af akvariets krokodiller.

Under et privat arrangement i akvariet tirsdag aften, skulle manden angiveligt have haft sin arm omme bag beskyttelsesglasset, hvor krokodillen kunne bide ham.

– Skadens omfang er på nuværende ukendt. Personen var kraftigt bandageret, da vi kom frem, sagde vagtchefen ved Stockholsm Politi tirsdag aften.

Det er senere blevet bekræftet af politiet, at manden har fået alvorlige skader af biddet.

Undersøge forbrydelsen

Det er en af de deltagende, der har fortalt, at manden havde haft sin arm bag beskyttelsesglasset. Og politiet satte allerede tirsdag en undersøgelse i gang.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Politiets fokus ved undersøgelsen er, at finde ud af om der er sket noget kriminelt.

Eller om der bare er tale om en uheldig ulykke.

Sker sjældent

Det er ikke ofte, at man i medierne kan læse om, at der er én, der er blevet bidt i et akvariet, og det er også, hvad politiet har at sige om sagen.

Desuden kunne en medarbejder fra Skansen-Akvariet forklare, at hun i sine 15 år, aldrig har oplevet, at der var nogen, der var blevet bidt af akvariets krokodiller.

Skansen-Akvariet har arten Cubakrokodiller, som blandt andet også findes i Randers Regnskov, der anses for at være den mest intelligente krokodilleart. På Skansen-Akvariet har man to af den slags krokodiller.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu