Mand død efter skud i brystet

21. februar 2013 13:38 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Mand død efter skud i brystet
Billede mangler

Den 27-årige mand, der onsdag aften blev skudt på Frederiksberg, er død. Lægerne på Rigshospitalet måtte opgive at redde hans liv, efter at skudofferet var blevet ramt af skud i brystet.

 

»Han afgik ved døden i dag klokken 12.02 som følge af sine kvæstelser. Allerede hurtigt stod det klart, at det var meget alvorligt,« siger lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør Lau Thygesen, torsdag til bt.dk.

Ifølge efterforskningslederen blev der afgivet to skud ved drabet, men den 27-årige er tilsyneladende kun blevet ramt af det ene. Han er dog endnu ikke obduceret, så den nøjagtige dødsårsag kendes endnu ikke.

Den 27-årige blev skudt ned ved sin bil i en passage til Finsensvej 5C. Her havde han netop fået fri fra sit arbejde i en nærliggende forretning og var alene før mødet med morderen.

»Vi har ikke lagt os fast på noget bestemt motiv til skyderiet. Vi ved, at den dræbte havde nogle relationer til bandemiljøet og boede i Værebro, men han var ikke særlig kendt af politiet,« siger Lau Thygesen til bt.dk.

Straks efter skyderiet blev offeret kørt til Traumecenteret på Rigshospitalet, hvor lægerne altså torsdag middag måtte opgive at redde hans liv.

Københavns Politi er fortsat meget interesseret i henvendelser fra vidner, der har set gerningsmanden, som altså nu er blevet drabsmand. Han beskrives som en 20-25 årig mand, cirka 165 centimeter høj og mørklødet. Han var iført en sort hoftelang vinterjakke, sorte joggingbukser og sort hue. Han medbragte en hvid/blå plastikpose.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu