Mand død efter fald fra pariserhjul

22. juli 2019 06:39 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En 31-årig mand er død efter ulykke, da han faldt ud af et pariserhjul i Tyskland. Det var en del af Open Beatz Festival.

Mand død efter fald fra pariserhjul
Manden styrtede lørdag fra et pariserhjul. Natten til søndag døde han af sine kvæstelser. Foto: Ritzau Scanpix/7aktuellx/xDanielxJüptner

En tragedie har ramt den tyske festival Open Beatz, der i weekenden har været i gang nær byen Nürnberg. En 31-årig mand faldt lørdag ud af et pariserhjul, der var opstillet til morskab på den festivalen for elektronisk musik. Natten til søndag døde han, skriver tyske medier.

Ifølge Bild.de steg manden ledsaget af sin kone ombord i en af hjulets gondoler klokken 18 lørdag, men ikke længe efter styrtede han pludselig mod jorden. På det tidspunkt var parrets gondol på vej mod toppen.

Årsagen til den forfærdelige ulykke er endnu ukendt, men politiet efterforsker, mens pariserhjulet ikke overraskende har været ude af drift siden lørdag. Manden blev efter faldet tilset af festivalens lægefaglige personale på stedet.

Den 31-årige blev bragt til et nærliggende hospital, hvor han altså døde af sine kvæstelser natten til søndag. Festivalen har efter beskeden om ulykken udtrykt medfølelse via sin Facebook-profil.

“Kære Open Beatz-familie, i går skete en ulykke, hvor en besøgende styrtede fra en gondol i pariserhjulet og blev alvorligt kvæstet. Nu har vi modtaget nyheden om, at manden er død. Vores sorg og medfølelse hviler hos familien. Vi beder alle om – af respekt for familien – at undgå spekulationer”, står det.

Festivalen skriver desuden, at også den er i gang med en administrativ undersøgelse af ulykken. Forsalget til næste års festival er desuden flyttet til den 24. juli klokken 18 for ikke at flytte fokus fra den tragiske ulykke.

Open Beatz er Sydtysklands største festival for elektronisk musik, og den har eksisteret i 10 år. Siden 2012 er den blevet holdt på den nuværende plads mellem Herzogenaurach og Puschendorf nær Nürnberg. Der kommer årligt 20.000 gæster.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu