ANNONCE

Mand død efter voldsom brand

21. januar 2020 11:19 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En 70-årig mand er død som følge af skader, som han fik i en brand.

Mand død efter voldsom brand
En mand er afgået ved døden. Foto: Colourbox

Kort efter klokken 10 mandag modtog politiet et alarmopkald om brand.

Artiklen forsætter under videoen

Branden var opstået i et rækkehus i Strøby. Det var en nabo til rækkehuset, der havde set, at de var gået flammer i bygningen, hvorfor vedkommende ringede 112.

Opkaldet betød, at politi, brandvæsen og ambulance alle hastede til stedet, hvor husets 70-årige beboer blev reddet ud. Manden var forbrændt og havde indåndet røg.

– Beboerne i de nærliggende boliger blev evakueret, men ingen andre var kommet til skade. Den 70-årige blev fløjet til Rigshospitalet med lægehelikopteren til behandling for sine alvorlige brandsårsskader og røgforgiftning, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i sin døgnrapport.

Strøby Hovedgade blev afspærret, så der var plads til, at helikopteren kunne lande.

Det lykkedes brandvæsenet at slukke for ilden, inden den spredte sig til nabohusene, men rækkehuset hvor branden opstod endte med ‘omfattende skader’, oplyser politiet.

Politiet har efterfølgende undersøgt brandstedet, men det har endnu ikke været muligt at klarlægge, hvordan branden opstod. Den 70-årige var ryger, så politiets brandefterforskere skal nu undersøge, om rygning kan være årsag til at branden opstod.

Den 70-årige afgik senere ved døden som følge af de skader, han har pådraget sig.

De pårørende var til stede på Rigshospitalet hos manden.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu