ANNONCE

Mand død efter voldsom eksplosion og brand

16. maj 2019 17:54 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Ulykken skete tidligere torsdag.

En 43-årig mand er død, efter en brand på hans landbrugsejendom ved Bredebro nord for Tønder. Det skriver Ritzau, der har været i kontakt med Syd- og Sønderjyllands Politi.

– Han afgik ved døden klokken 15.20, siger vagtchef Bjørn Pedersen fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Newsbreak.dk har forgæves forsøgt at få kontakt til politiet. Newsbreak.dk talte tidligere på dagen med Tommy Tjørnelund, der ejer Bredebro Auto-Service, der ligger tæt på den 43-årige mands ejendom. Tommy Tjørnelund og hans kolleger var de første på landbrugsejendommen, efter at en tønde var sprængt i luften.

Fik ilden slukket

Nogle af Tommys ansatte hørte eksplosionen, og Tommy selv kunne se, at der steg røg op fra taget af huset. Hans folk løb foran, han løb efter, og ovre ved huset fandt de manden. Der var ild i ham.

– Så jeg løber tilbage efter noget værktøj for at få klippet tøjet af ham, sagde Tommy til Newsbreak.dk.

Det lykkedes Tommy og kollegerne at få tøjet af og ilden slukket. Efterfølgende ankom der redningsfolk, og manden blev fløjet direkte til Rigshospitalet i København. Desværre stod hans liv ikke til at redde.

Politiet har været i kontakt med mandens pårørende.

Sagen undersøges

Det er i skrivende stund uvist, hvad der var i den tønde, der eksploderede. Det er også uvist, hvad der forårsagede branden og den efterfølgende eksplosion.

– Det må brandteknikernes undersøgelser i den kommende tid vise, siger Bjørn Pedersen til Ritzau.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu