ANNONCE

Mand dræbt i højhastighedsulykke

4. december 2020 17:00 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

To biler er kørt frontalt sammen. Politiet har mistanke om for høj fart.

Mand dræbt i højhastighedsulykke
Parterne sidder fastklemt i to biler, der er kørt frontalt sammen. Foto: Presse-fotos.dk

Opdatering 17.40:

Vejen er genåbnet, oplyser politiet.

Original:

På landevejen rute 155 mellem Holbæk og Gislinge er to biler kørt frontalt sammen fredag eftermiddag. En 32-årig mand, der var fører af den ene bil, er blevet dræbt i ulykken, oplyser vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi Lars Galasz til Newsbreak.dk.

Både den dræbte og modparten – en 36-årig mand – var fastklemt i deres biler efter ulykken, lyder det. De var alene i hver sit køretøj. Den 36-årige modtager behandling på stedet, og lægefagligt personale vurderer omfanget af hans skader.

– De finder ud af, om han skal flyves med helikopteren til Rigshospitalet, eller om han skal til Holbæk Sygehus, siger vagtchefen.

Ulykken er sket med stor kraft, lyder det fra Galasz, og det kan ses på køretøjerne. Politiet har en mistanke om, at der har været høj fart involveret i ulykken, men det er endnu ikke be- eller afkræftet.

Til det formål er en bilinspektør blevet tilkaldt. Han er endnu ikke nået frem. Bilinspektøren kan ret præcist gennem undersøgelser af ulykkessted og køretøjer fastslå, hvad der er sket. Blandt andet vil han kunne vurdere parternes fart på ulykkestidspunktet.

Sammenstødet er sket ved Ny Hagestedvej. Der vil være spærret al den stund, oprydning pågår – også mens førnævnte inspektør foretager sine undersøgelser.

– Så man skal søge andre ruter, siger Galasz.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu