Mand dræbt i trafikulykke: Fører af bil er anholdt

13. januar 2018 13:10 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Det var en scooter og en bil, der kørte sammen, muligvis frontalt.

Mand dræbt i trafikulykke: Fører af bil er anholdt
Ulykken skete fredag aften. Føreren af scooteren afgik efterfølgende ved døden. Arkivfoto.

En 36-årig mand er blevet sigtet for uagtsomt manddrab, efter at føreren af en scooter mistede livet i en trafikulykke, man hos politiet mener, at den 36-årige var involveret i fredag aften.

– Det skete på Spangsvej ved Lundby i Vordingborg Kommune, da en bil og en scooter stødte sammen, formentlig i et frontalt sammenstød, fortæller vagtchef ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, Anders Mikkelsen, til Newsbreak.dk.

Føreren af scooteren blev fragtet til traumecenteret på Rigshospitalet, men hans skader var for voldsomme til, at man kunne gøre noget.

Bilisten forsvandt fra stedet til fods, og politiet kunne senere fredag aften anholde den 36-årige mand. Vagtchefen ønsker ikke at oplyse, hvordan politiet fandt frem til den mistænkte.

– Af efterforskningsmæssige årsager, lyder det fra vagtchefen.

Afhøring

Den 36-årige mand er lørdag eftermiddag ved at blive afhørt af politiet, og det er i den forbindelse, at han er blevet sigtet for uagtsomt manddrab. Hvis ikke afhøringen bringer radikale oplysninger med sig, forventes det, at politiet vælger at løslade den sigtede, når afhøringen er overstået.

TV Øst skriver, at de pårørende til den dræbte er blevet underrettet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu