ANNONCE

Mand dræbt i ulykke: Kørte ind i trækker

31. august 2019 13:26 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En 47-årig mand blev dræbt, da han påkørte en stillestående trækker på Genvejen ved Aarhus.

Det var en stillestående trækker med havariblink tændt i nødsporet, som en 47-årig mandlig bilist i en varebil påkørte fredag eftermiddag, oplyser Østjyllands Politi i sin døgnrapport lørdag. Den 47-årige blev dræbt.

Ulykken skete fredag klokken 14.01 på Genvejen, der fører trafik fra E45 til Hasselager. Vejen er flere gange blevet beskrevet som en af de farligste i landet.

I døgnrapporten skriver politiet, at en bilinspektør er i gang med at undersøge hændelsens forløb, og derfor har Østjyllands Politi for nuværende ikke nogle uddybende kommentarer.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Newsbreak.dk omtalte allerede ulykken fredag. Her fremgik det, at den nu dræbte kørte i en varebil i vestlig retning, og ulykken skete ved Ormslev mellem Aarhus Syd Motorvejen og Østjyske Motorvej/E45.

Varebilen med den 47-årige mand ved rattet væltede rundt på vejen. Politiet formoder, at manden blev dræbt på stedet i ulykken.

Farlig vej

Genvejen blev etableret i 2004 for at aflaste området syd for Aarhus, der var stærkt plaget af kraftig trafik. Den lige, flade og i øvrigt kilometer-korte strækning har vist sig som lidt af en dødsfælde i ny og næ. For nogle år siden skete for eksempel fire dødsulykker på bare 13 måneder.

Ifølge Aarhus Kommune benyttes Genvejen af cirka 14.000 bilister på et gennemsnitligt døgn, og ifølge statistikker fra Vejdirektoratet sker der rent faktisk ikke ret mange ulykker med personskade på strækningen. Kun otte gange mellem 2011 og 2015 er det sket.

Alligevel er der, som nævnt, på sølle 13 måneder sket fire ulykker med dødelig udgang – den ene mere voldsom end den anden. I midten af januar 2017 kørte en 19-årig mand i retning mod Aarhus, mens en minibus kørte den modsatte vej. I en blød kurve ramte de frontalt ind i hinanden. Den 19-årige døde på stedet. 

25. juli 2016 kører en mandlig bilist frontalt sammen med en lastbil på Genvejen, og den 57-årige bilist bliver dræbt på stedet. Politiet oplyste til Newsbreak.dk, at der formentlig var tale om en overhaling, der gik galt. 

Omtrent en halv time før midnat mellem 13. og 14. april 2016 sker et forfærdeligt solouheld. En 45-årig mand fra Tranbjerg vælter på Genvejen og bliver slået af motorcyklen. Manden ligger efterfølgende på kørebanen, og der kommer en bil, som også rammer motorcyklisten, der bliver dræbt.

I december 2015 mister en 22-årig mand herredømmet over sin bil på Genvejen, hvor efter han kører ud over en skrænt og rammer en betonpille til en jernbanebro. Bilen lander på skinnerne, hvor et tog siden kører direkte ind i bilen. Den 22-årige mand er formentlig allerede da død.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu