Efter tragisk dødsulykke: Politiet jager bilist

28. juni 2019 16:11 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet efterlyser også flere vidner.

Del:

Syd- og Sønderjyllands Politi bringer fredag eftermiddag en efterlysning af en rødbrunlig pickup truck med åbent lad af mærket Dodge Ram eller Dodge Dakota. Bilen efterlyses, fordi den forsvandt 26. juni klokken 15.45, efter at den havde påkørt en 79-årig cyklist på Hjerting Landevej mellem Varde og Esbjerg.

Cyklisten afgik ved døden 27. juni på Skejby Sygehus, og fra politiets side forsøger man nu at finde den person, der kørte bilen, der ramte cyklisten. Politiet oplyser i en pressemeddelelse, at bilen ikke standsede efter ulykken. Den fortsatte istedet i sydgående retning mod Esbjerg.

“Køretøjet fortsætter af Hjerting Landevej og drejer sandsynligvis til højre ad Hostrupvej og til venstre ad Kokspang Hedevej,” skriver politiet i pressemeddelelsen.

Flere vidner søges

Vidner, der har set køretøjet på den omtalte rute i tidsrummet 15.45 til 16.00 bedes kontakte politiet. Politiet vil også gerne i kontakt med andre bilister, der var i området, da ulykken skete:

“Og politiet er især interesseret i at komme i kontakt med en ældre kvinde i et mindre sølvfarvet køretøj samt førerne af to andre biler, som kører i modsat retning af den rødbrune pickup truck på Kokspang Hedevej, hvor den rødbrune bil må køre ud i rabatten, så de tre biler kan passere,” skriver politiet i pressemeddelelsen.

Politiet oplyser også, at der op til Kokspang Hedevej er en jordbærplantage med pluk-selv. Var man i markerne mellem 15.45 og 16.00, og så man køretøjet, bedes man kontakte politiet.

Det er tidligere blevet oplyst, at køretøjet havde skader på højre sidespejl efter ulykken. Skadens omfang er ukendt, og alle, der har oplysninger om en bil, der passer på nævnte beskrivelse, uanset bilens fysiske stand, bedes kontakte politiet.

Politiet opfordrer i øvrigt føreren af køretøjet, og ejeren, hvis der ikke er tale om samme person, til at kontakte politiet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu