ANNONCE

Mand dræbt i voldsomt færdselsuheld

5. december 2018 09:56 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En 63-årig mand har mistet livet efter at være kørt sammen med en traktor.

Det har uden tvivl været en voldsom ulykke. Video: Local Eyes

Onsdag morgen skete et alvorligt færdselsuheld på Fyn. Nærmere bestemt drejede det sig om strækningen Fåborgvej/Bøgebjergvej nord for byen Brobyværk.

Se mere video hos LocalEyes.dk

Fyns Politi oplyste på Twitter, at vejen var spærret på ubestemt tid, mens det fynske politi samtidig opfordrede trafikanter til at finde en anden vej.

– Det er alvorligt. Det er, hvad jeg kan sige på nuværende tidspunkt, forklarede Lars Tvede, der er vagtchef ved Fyns Politi til Newsbreak.dk, tidligt onsdag morgen.

Nu er der nyt i sagen

En 63-årig mand omkom kort før klokken syv om morgenen, da han kolliderede med et traktor på Bøgebjergvej. Det er mellem de to fynske byer Brobyværk og Nørre Broby.

Politiet oplyser i en pressemeddelelse, at et vidne har set den 63-årige komme kørende på Bøgebjergvej mod nordvest, inden manden i en blød højresvingskurve begyndte at slingre og kørte ind  i den modkørende traktor.

Endvidere skriver politiet, at føreren formentlig er dræbt på stedet, mens føreren af traktoren er uskadt.

Nu venter der politiet et større arbejde i form af vidneafhøringer, samt en større undersøgelse af uheldsstedet. Dette skal klarlægge om det glatte føre, har været årsag til ulykken.

Politiet oplyser, at manden var fra lokalområdet, mens de pårørende er underrettet.

Fyns Politi oplyser i pressemeddelelsen, at der ikke er yderligere oplysninger i sagen.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu