Mand dræbt: Kørte direkte ud foran varebil

9. juli 2019 11:06 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Politiet søger helt specielt vidne til ulykken.

Del:

En 83-årig mand er død af de kvæstelser han pådrog sig ved en trafikulykke mandag kort før klokken 10 på Randersvej i Jeksen sydvest for Aarhus.

Det bekræfter Lars Elmstrøm, Sydøstjyllands Politi, over for Stiften.dk.

Den 83-årige kørte i sin bil tilsyneladende direkte ud foran en varebil.

– Den 83-årige kommer kørende i sin bil fra en p-plads, og han overser tilsyneladende fuldstændig, at der kommer en varebil kørende på Randersvej. De to biler støder sammen, og kort efter dør den 83-årige af sine kvæstelser, fortæller Lars Elmstrøm fra Sydøstjyllands Politi til avisen.

Føreren af varebilen – en 31-årig mand fra Haderslev – slap uden fysiske skrammer. Men han var efterfølgende meget påvirket psykisk af ulykken.

Søger ét bestemt vidne

Politiet er nu i færd med at undersøge de faktiske omstændigheder bag ulykken. Og i den forbindelse vil man meget gerne i kontakt med ét bestemt vidne.

– Vidner har fortalt os, at en mand i en sort bil kørte lige bag ved varebilen og så ulykken ske. Manden steg ud af bilen efter ulykken, trak den 83-årige ud af bilen og gav ham førstehjælp på stedet. Bilisten forlod dog stedet, da ambulancefolkene ankom. Men vi vil meget gerne tale med ham, så vi opfordrer ham til at kontakte os, siger Lars Elmstrøm.

Sydøstjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu