ANNONCE

Mand dræbt med adskillige knivstik

6. september 2019 14:40 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk og Ritzau Info

En 51-årig mand nægter sig skyldig i drab. Manden fremstilles i et grundlovsforhør ved Retten i Kolding.

En 58-årig mand, der blev fundet død i sin bolig torsdag morgen, blev dræbt af adskillige knivstik i bryst- og maveregionen.

Det er netop kommet frem ved et grundlovsforhør i Retten i Kolding, skriver Fredericia Dagblad.

En 51-årig mand er sigtet for drabet. Han nægter sig skyldig.

Sagen tog sin begyndelse 5. september, da politiet torsdag rykkede ud med hundepatruljer, såvel som civile og uniformerede betjente.

Artiklen fortsætter under videoen

Politiet modtog anmeldelse i sagen klokken 07.53, og Newsbreak.dk fortalte torsdag, at politiet arbejdede inde i og udenfor huset.

Det kom senere torsdag frem, at den 58-årige mand var fundet død. Politiet kaldte fra starten dødsfaldet for mistænkteligt, en vending politiet bruger, når der ikke er nogen umiddelbar forklaring på, at en borger er fundet død.

Politiet efterlyste torsdag vidner, der var i området omkring Ekkodalen onsdag og torsdag, eller andre, der kunne bidrage til, at sagen blev opklaret. Det er uvist, om politiet fortsat gerne vil høre fra vidner, nu man har anholdt to mistænkte.

Ifølge sigtelsen blev manden dræbt natten mellem onsdag og torsdag i sin villa på Ekkodalen 32 i Erritsø ved Fredericia.

Den 51-årige blev anholdt torsdag kort før klokken 19. I samme ombæring blev en 49-årig kvinde anholdt. Hun blev dog senere løsladt.

Lukkede døre

Fredag morgen udsendte politiet en pressemeddelelse om anholdelsesaktionen. I den forbindelse kunne man fortælle, at parterne kendte hinanden.

– De anholdte har en relation til den 58-årige, der ikke er af familiær karakter, lød det i pressemeddelelsen.

Fredericia Dagblad skriver, at manden ikke ønsker at udtale sig ved grundlovsforhøret, der blev holdt for lukkede døre.

Dommeren har besluttet, at manden skal varetægtsfængsles i foreløbig fire uger. Den kendelse kærede manden ikke, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu