Mand efterlyst efter indbruds-amok

18. februar 2019 21:28 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Der har i den seneste tid været hele 29 indbrud i Hjørring i Nordjylland.

På kun to uger har der været hele 29 indbrud i nordjyske Hjørring – og fremgangsmåden har typisk været den samme.

Men nu kan den vilde indbrudsserie snart blive brudt – en mulig gerningsmand er nemlig fanget på video. Billeder af gerningsmanden kan ses over artiklen.

Indbrudene er typisk begået i eftermiddags- eller aftenstimerne, og fremgangsmåden har været at bryde et vindue op for at komme ind i huset.

Typisk er der blevet stjålet smykker, kontanter, computere, ipads, playstations og den slags, oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Fanget på snurrende kameraer

”Men ved indbrud søndag aften blev gerningsmanden fanget af husets videoovervågning. På videoen kan vi høre, at personen taler med en anden,” siger lederen af politiets efterforskning, politikommissær Mikkel Brügmann, og det skønnes, at sproget er østeuropæisk.

Politiet hører derfor meget gerne fra personer, der kender pågældendes identitet eller har bemærket ham i området. Mikkel Brügmann tilføjer, at det er politiets erfaring, at omrejsende kriminelle ofte laver indbrud et stykke fra det sted, de overnatter, hvorfor personen kan have taget ophold i hele Nordjylland.

Vinterferieugerne kan medføre flere indbrud, og derfor er Nordjyllands Politi ekstra til stede, herunder naturligvis også i de berørte områder omkring Hjørring.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu