ANNONCE

Mand efterlyst for hjemmerøveri

4. februar 2020 14:38 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En mand er efterlyst for at have begået et hjemmerøveri.

Morten Baldur Karrebæk Pust.

Artiklen fortsætter under videoen.

Det er navnet på den mand, som Københavns Vestegns Politi mistænker for at have været en blandt tre gerningsmænd, der den 2. januar brød ind hos en ung kvinde mellem klokken 01.30 og 02.00 med hensigt om at begå et hjemmerøveri.

En årvågen nabo hørte støj og ringede til politiet, der ankom til lejligheden kort efter. Det fik de tre gerningsmænd til at flygte, men en af de formodede gerningsmænd faldt under flugten. Her brækkede manden anklen og blev anholdt af politiet.

En anden mistænkt blev anholdt kort fra gerningsstedet, men nu har Københavns Vestegns Politi altså frigivet et billede af den tredje mand, der mistænkes i sagen.

– Vi har opsøgt den mistænkte i det miljø, hvor han plejer at færdes, og vi har givet hans pårørende besked om at han skulle melde sig – men uden held. Derfor vælger vi nu at offentliggøre hans navn og billede, siger politikommissær Ole Nielsen.

Morten Baldur Karrebæk Pust beskrives som 39 år, mand, dansk af udseende. Han er 193 cm høj, muskuløs og har kort mørkt hår. Han har et symbol tatoveret under venstre øje og har en større tatovering i grønt og rødt på halsen under hagepartiet.

Kender du til hans færden, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på 43861448.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu