ANNONCE

Mand erkender mærkelig leg med is

17. januar 2020 21:20 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Manden er ikke den eneste, der har deltaget i legen.

Mand erkender mærkelig leg med is
Den is, manden slikkede på, blev købt af ham selv. Foto: Scanpix.

En mand fra Texas har erklæret sig skyldig i at bryde loven, ved at slikke på isen i en bøtte is i et supermarked, for så at sætte bøtten med is tilbage i fryseren. Det skriver NBC News.

NBC News har talt med Michael Hubert fra politiet i Port Arthur, der sidder med sagen. Michael Hubert fortæller, at den skyldige hedder D’ Adrien Anderson, og at han til politiet fortalte, at det hele var en spøg, der skulle være en del af et internetfænomen.

Artiklen fortsætter under videoen. 

Der findes videomateriale af, at Adrien Anderson slikker på isen, men han her derudover fortalt politiet, at han gik tilbage i butikken for at købe bøtten med is, efter at kameraet var blevet slukket.

Politiet har siden verificeret, at han vitterligt købte isen, men på det tidspunkt havde Walmart brugt en hel del penge på at erstatte deres lager af is.

Det var Walmart nødt til, fordi videoen af, at manden slikkede på is, ramte internettet et godt stykke tid før, politiet fik fingrene i Adrien Anderson, og herefter kunne bekræfte, at han selv havde købt den is, han havde slikket på.

En konkurrence

Episoden er langt fra den eneste af sin slags, og ifølge NBC News har der slet og ret været en form for konkurrence for folk, der var villige til at slikke på is.

Newsbreak.dk omtalte en lignende sag den 5. juli 2019, da en kvinde blev efterlyst af politiet i Lufkin.

Dengang forlød det, at det kan koste op til 20 års fængsel at tage en bøtte is ud af en fryser, tage låget af, slikke på isen, sætte låget tilbage på bøtten og stille isen tilbage i fryseren.

Blue Bell kommenterede på den episode, efter at de blev gjort opmærksomme på den på Twitter.

– Det er ikke for sjov det her, og vi tolererer ikke, at man piller ved vores produkter, skrev Blue Bell i en pressemeddelelse.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu