ANNONCE

Mand fængslet efter grufuldt overfald

25. januar 2020 16:07 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Medgerningsmand på fri fod.

Fire mænd blev fredag brutalt overfaldet i en kiosk på Bjarkesvej i Helsingør. De to blev stukket med kniv, mens de øvrige blev banket med et baseball-bat.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Nu er en 37-årig mand fra Snekkersten blevet varetægtsfængslet i 13 dage. Han nægter sig skyldig, men er sigtet for overfaldet – sammen med en anden mand.

Denne er endnu på fri fod, oplyser Nordsjællands Politi til Newsbreak.dk lørdag. Vagtchefen forklarer dog, at politiet har en ret god formodning om, hvem han er.

Bat og kniv

Omkring klokken 11.24 fredag træder to mænd ind i kiosken bevæbnet med både kniv og bat, og i den forbindelse bliver de fire personer altså brutalt overfaldet. De opholdt sig allerede i kiosken.

Tre af de fire mænd kom reelt til skade i overfaldet. En mand brækkede en arm efter at være blevet slået med baseballbattet, mens to fik knivsår. Det skriver Helsingør Dagblad, der var til stede ved lørdagens grundlovsforhør.

Ingen af dem har dog på noget tidspunkt været i livsfare, og vagtchefen oplyser desuden til Newsbreak.dk lørdag, at de alle er udskrevet fra hospitalet igen.

Til stedet blev både adskillige ambulancer og patruljevogne fra politiet sendt, og på et tidspunkt landede en lægehelikopter også i området.

Meldte sig selv

Efter overfaldet stak de to gerningsmænd af fra stedet, forklarede en talsmand for politiet til Newsbreak.dk fredag. Den 37-årige mand vendte dog tilbage og overgav sig til ordensmagten. Han blev lørdag fængslet ved grundlovsforhøret.

Det foregik i Retten i Helsingør.

Selv om manden nægtede sig skyldig, så fandt dommeren dog, at der var en solid mistanke om, at han altså var skyldig i sigtelsen for vold. Derfor er han nu varetægtsfængslet.

Politiet leder som nævnt fortsat efter medgerningsmanden. For nuværende er der ingen melding om motiv – eller indbyrdes forhold ofre og gerningsmænd i mellem.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu