ANNONCE

Mand fængslet for drab på 40-årig kvinde – forsøgte at partere liget

11. november 2018 18:04 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet har nu endeligt identificeret den dræbte.

En 28-årig mand er blevet varetægtsfængslet indtil den 4. december, fordi han er sigtet for drab på en kvinde og tillige sigtet for at have begået usømmelig omgang med et lig – kvindens.

Søndagen har været præget af en omfattende sag, der tog sin begyndelse tidligt i morges, fordi politiet meldte ud, at der var fundet en død kvinde i en normalt aflåst garage på Nørregade i Hadsund.

Den 28-årige mand blev anholdt ved femtiden søndag morgen og sigtet for drab. Først sendt søndag eftermiddag blev liget i garagen endeligt identificeret, oplyser Nordjyllands Politi.

I en pressemeddelelse skriver politiet, at der er tale om en 40-årig kvinde fra Viborg, der ikke umiddelbart har nogen tilknytning til Hadsund. Hendes pårørende er underrettet.

Påbegyndt partering

Usømmelig omgang med lig kan for eksempel dække over, at liget er blevet flyttet, skåret i stykker eller på anden måde behandlet på urespektfuld manér. I bund og grund handler det om etik og moral.

Ordensmagten har søndag over for Newsbreak.dk ikke ønsket at uddybe sigtelsernes indhold, blandt andet fordi anklager Peter Rask begærede dørlukning til grundlovsforhøret.

Ved grundlovsforhørets begyndelse klokken 15 blev det dog af Peter Rask præsenteret, at politiet mener, den 28-årige er skyldig i at have dræbt den unavngivne kvinde.

Desuden skal han have påbegyndt en partering af hendes lig, skriver Nordjyske.dk, der havde en ansat til stede i Retten i Aalborg. Ikke længe efter blev dørene som ventet lukket.

Avisen skriver, at det primært skyldes, at der fortsat skal afhøres vidner i værtshusmiljøet i byen.

Massivt til stede

I skrivende stund er efterforskningen i Hadsund droslet ned, men der har været godt fyldt med uniformer i byen. Nordjyllands Politi har også haft sin mobilstation i byen.

Kvindens lig blev som nævnt fundet i en normalt aflåst garage på Nørregade – ifølge Ekstra Bladet nummer 10 – og fundet blev anmeldt klokken 04.20 søndag morgen. Efterforskningsleder Niels Kronborg fra politiet fortæller Newsbreak.dk, at anmeldelsen kom telefonisk.

– Anmelder er, hvad vi kalder en tredjepart. Det vil sige, det er altså ikke den formodede gerningsmand selv, der har anmeldt det, fortæller Kronborg.

Politiets teknikere har dagen i gennem arbejdet på gerningsstedet i forsøget på at indsamle så megen viden og data, som det har været muligt. Retsmedicinere har også været til stede.

Den fængslede nægter sig ifølge politiet skyldig i begge sigtelser, men kærede ikke fængslingen til landsretten.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu