ANNONCE

Mand fængslet: Gjorde noget livsfarligt

12. april 2020 15:56 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En 28-årig mand er ifølge lokalmedie blevet fængslet på grund af en række påsatte brande natten til søndag.

En 28-årig mand blev natten til søndag anholdt i Brønderslev. Politiet mener, han er ophavsmand til de i alt fire brande, der samme nat hærgede den nordjyske by. En dommer har søndag vurderet, at mistanken er stærk nok til at fængsle manden.

(Artiklen fortsætter under videoen. Se mere video hos Local Eyes)

Nordjyske.dk skriver nemlig, at han er blevet varetægtsfængslet fire uger ved et grundlovsforhør. Det blev dog holdt for lukkede døre, hvorfor det er begrænset med oplysninger, som offentligheden kan få indblik i.

Dog kan det nævnes, at den 28-årige nægter sig skyldig i sigtelserne, der blandt andet går på, at han har stiftet brande, der har resulteret i livsfarlige situationer for beboerne i de berørte boliger. Desuden satte gerningsmanden også ild til en bil.

I alt blev der natten over anmeldt fire brande i Brønderslev centrum. Den første klokken 22.15. Politiets vagtchef for natten meddelte tidligt søndag, at manden blev anholdt kort efter midnat. Den anholdte blev ført væk i håndjern og hvid heldragt for at bevare beviser, fremgår det tydeligt af billedmateriale fra stedet.

Brandene har ikke resulteret i, at nogle mennesker er kommet til skade. En person blev dog kørt til tjek for røgforgiftning.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu