Mand faldet ned fra sjette sal i Bagsværd

2. maj 2012 09:16 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Mand faldet ned fra sjette sal i Bagsværd
Billede mangler

Manden, der faldt fra et højhuspå Bagsværd Hovedgade  i Bagsværd, er ved et mirakel stadig i live – han ramte isolering på en tilbygning.
 
Vidner til ulykken ringede klokken 7.49 onsdag morgen til alarmcentralen og fortalte, at manden selv var sprunget ud fra bygningen. Men de oplysninger kan politiet endnu ikke verificere.
Til eb.dk siger vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, Michael Bundgaard, at man indtil videre holder alle muligheder åbne:
 
– Anmeldelsen lød på, at han selv var sprunget ud fra sjette sal. Der er en række vidner, vi skal have afhørt, og der er også mulighed for at tale med manden selv, men som udgangspunkt holder vi alle muligheder åbne, hvad vi altid gør i den indledende fase i disse sager, siger Michael Bundgaard.
 
Da politiet nåede frem til ulykkesstedet på Bagsværd Hovedgade var manden i live og ved bevidsthed. Han blev kørt til Rigshospitalets Traumecenter og har som minimum fået åbent kraniebrud.
 
Om han også har fået indre kvæstelser, er der endnu ikke meldinger om.
 
På taget på den tilbygning, hvor manden fald ned, lå der isoleringsmaterialer. Det har højst sandsynligt reddet mandens liv.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu