Mand forklædt i uniform dræber NATO-soldater i Afghanistan

12. marts 2013 00:19 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Mand forklædt i uniform dræber NATO-soldater i Afghanistan
Billede mangler

AFGHANISTAN: To afghanske sikkerhedssoldater og to amerikanske soldater fra NATO har mandag mistet livet under et insider-angreb i den østlige del af Wardak-provinsen i Afghanistan, oplyser Al Jazeera.

 

»I dag rettede en eller flere enkeltpersoner iført en uniform fra de afghanske nationale sikkerhedsstyrker (ANSH) deres våben mod en gruppe afghanske soldater samt koalitionsstyrker og dræbte flere fra begge sider,« siger en talsmand for NATO til nyhedsbureauet AFP ifølge Al Jazeera.

Al Jazeeras korrespondent Jennifer Glasse, der rapporterer fra den afghanske hovedstad, Kabul, fortæller, at manden, der var iført den afghanske politiuniform, åbnede ild med et maskingevær, og at skyderiet stod på i omkring 20 minutter.

Angrebet er det andet insider-angreb i landet inden for en uge.

I en anden hændelse mandag, oplyser afghanske embedsmænd, skød og dræbte amerikanske tropper to civile, idet deres lastbil nærmede sig en amerikansk konvoj.

En talsmand for Afghanistans indenrigsministerium oplyser ifølge Al Jazeera, at de civile ofre var ansat af et firma, der reparerer politiets køretøjer.

BNB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu