ANNONCE

Mand forskanser sig med fire-årig datter

4. august 2019 16:38 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet omringede bygningen.

Den politiaktion, Newsbreak.dk omtalte tidligere søndag, er overstået. Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Her kan man også læse, at politiet 11.45 fik anmeldelse om, at en 27-årig mand havde forskanset sig med sin fire år gamle datter i en lejlighed på Hasle Centervej i Bispehaven i det vestlige Aarhus.

Politiet sendte flere patruljer, og specialstyrken, for at få kontakt til manden. Man frygtede, at han ville gøre skade på pigen, og politiet skriver, at politiet hurtigt fik, og løbende havde, kontakt med dem, der var i lejligheden sammen med manden.

Den opgang, lejligheden ligger i, blev evakueret for øvrige beboere, mens politiet forhandlede med manden. Aktionen blev overstået ved 16.00-tiden, da politiet valgte at trænge ind i lejligheden.

Sigtet

Her blev den 27-årige mand anholdt uden problemer, og det blev klart, at pigen var i god behold, og at hun ikke er kommet til skade.

Manden selv er sigtet for trusler på livet. Det er uvist, om han skal fremstilles i grundlovsforhør, og politiet arbejder generelt stadig med sagen.

“Politiet vil fortsat være i lejligheden nogen tid endnu for at foretage ransagninger og undersøgelser på stedet. De evakuerede beboere har fået lov at vende retur til deres lejligheder,”  skriver politiet i pressemeddelelsen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu