Mand fundet død i brændende hus

21. februar 2020 19:33 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet arbejder de kommende dage på at klarlægge, hvad der er hændt i forbindelse med dødsbrand i Låsby.

De kommende dage vil Sydøstjyllands Politi bruge på at undersøge blandt andet døds- og brandårsag i forbindelse med en tragisk brand i Låsby vest for Aarhus.

Se mere video hos Local Eyes

Klokken 5.37 fredag morgen fik både brandvæsen og politi melding om en voldsom brand i den østjyske by. Huset ligger på Gammel Aarhusvej i Låsby.

Ved ankomst kunne brandvæsenet konstatere, at en person inde i huset var død. Det ligger fast, at der er tale om husets 74-årige beboer, får Newsbreak.dk at vide.

Vagtchef Torben Wind fra politikredsen fortæller fredag aften til Newsbreak.dk, at dødsfaldet efterforskes som mistænkeligt. Det skyldes ene og alene, at der ikke er en fastlagt dødsårsag – og er altså ikke ensbetydende med, at der er sket noget kriminelt.

Det kan bare heller ikke udelukkes.

Undersøger stedet

Selve branden blev slukket efter omkring to timer. Kriminalteknikere har arbejdet på brandstedet, der blandt andet er eftersøgt med hunde. Det sker for at sikre, at eventuelle spor ikke er blevet overset, viser det sig, at der ér sket noget kriminelt.

– Vi foretager en række undersøgelser. Blandt andet af huset, hvor vi skal have klarlagt en brandårsag, siger vagtchefen fredag aften.

Fredag blev der holdt et såkaldt ligsyn, der skal være med til at opklare en dødsårsag, men resultatet har formentlig ikke givet noget reelt svar.

Torben Wind fortæller i hvert fald, at den afdøde i løbet af de kommende dage skal obduceret. De pårørende er blevet underrettet om den tragiske brand.

Låsby er en by i Skanderborg Kommune, hvor der bor omkring 2000 indbyggere. Byen er især kendt for Låsby Kro og for at lægge navn til allestedsnærværende Låsby-Svendsen.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu