ANNONCE

Mand fundet død i udbrændt lejlighed

18. februar 2018 11:14 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Læsioner uforenelige med liv.

En mand er fundet død af Hovedstadens Beredskab, der søndag morgen blev kaldt ud til en brand i en lejlighed på Ålandsgade på Amager i København. Det fortæller Henrik Stormer, vagtchef ved Københavns Politi, til Newsbreak.dk.

– Selve branden har ifølge mine oplysninger været overskuelig, men en person er fundet død inde i lejligheden, så vi har teknikere på stedet lige nu, der undersøger dødsårsag og brandårsag. Jeg kan ikke sige mere, før deres undersøgelser er færdige, siger Henrik Stormer.

Branden blev anmeldt klokken 08.01 af en beboer i ejendommen, og selv om den pågældende lejlighed ifølge både politi og beredskab er udbrændt, så var der ikke behov for evakuering af øvrige beboere, fortæller Stormer.

Gik ud

Operationschef ved Hovedstadens Beredskab Brian Eriksson oplyser til Ritzau, at branden gik ud af sig selv.

– Da vi kommer frem, konstaterer vi, at vinduerne er sodsværtede. Vi trænger ind i lejligheden, og den er er fuldstændig fyldt med sort røg. Der er ikke nogen ild i lejligheden.

– Det tyder på, at ilden er gået ud af sig selv. Det er meget normalt, når døre og vinduer er lukkede, siger operationschefen.

Her fandt beredskabet manden i en seng. Han havde ifølge operationschefen “læsioner uforenelige med liv”.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu