ANNONCE

Mand fundet død på p-plads

5. oktober 2020 19:52 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

47-årig fundet død på parkeringsplads. Efterforskes som drabssag.

Mand fundet død på p-plads
En mand er mandag morgen fundet død på parkeringsplads. Foto: Scanpix

En borger fandt mandag morgen en livløs person på en offentlig parkeringsplads i Hedeland, der ligger nordvest for Tune. Politiet, der som beredskab blev underrettet klokken 7.12, rykkede hurtigt ud.

Ved ankomst kunne det konstateres, at der var tale om en mand. Han blev erklæret død, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse mandag aften. Parkeringspladsen blev afspærret.

Retsmedicinere, kriminalteknikere og efterforskere brugte tiden på at undersøge liget og omgivelserne nærmere. Undersøgelserne på stedet gør, at politiet efterforsker fundet af den afdøde mand som en drabssag.

Resultatet af de foreløbige tekniske undersøgelser var med til at identificere den afdøde som en 47-årig mand fra Hvidovre, hvis pårørende er underrettet.

På parkeringspladsen, hvor den 47-årige blev fundet, holdt en ældre, blå personbil af mærket Toyota Avensis, som viste sig at tilhøre den nu afdøde. Bilen skal nu undersøges nærmere for eventuelle spor.

I pressemeddelelsen fremgår det, at politiet gerne vil i kontakt med personer, der måske har bemærket noget mistænkeligt på parkeringspladsen i løbet af natten til mandag eller i de tidlige morgentimer frem mod klokken 7.12, hvor ligfundet bliver anmeldt.

Det er uvist, hvorfor politiet mener, der kan være tale om en drabssag. Politikredsen har ikke yderligere oplysninger at dele med offentligheden, men tilkommer der nye oplysninger, vil der blive udsendt ny pressemeddelelse.

Oplysninger i sagen bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi på telefonnumer 46 35 14 48 eller via nærmeste politi på telefonnummer 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu