ANNONCE

Mand fundet skuddræbt i luksus-bil

28. februar 2020 11:40 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En ung mand er blevet skuddræbt i den aarhusianske bydel Tilst.

En 25-årig mand er torsdag sen aften blevet dræbt af skud. Han blev fundet siddende livløs i en bil på en parkeringsplads ved boligområdet Søhøjen i Tilst, oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse fredag.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Politiet modtog en halv time før midnat melding om, at der på netop det sted var blevet affyret flere skud. Da politiet ankom, blev den 25-årige fundet siddende livløs i en bil af typen og mærket Range Rover.

Det stod klart, at han var blevet ramt af flere skud, og trods livreddende førstehjælp stod den unge mands liv ikke til at redde, og han blev erklæret død på stedet. Motivet for det voldsomme skyderi er endnu ukendt.

Talt med vidner

I tiden efter fundet af den dræbte mand har ordensmagtens repræsentanter talt med flere vidner og arbejdet på gerningsstedet, som vurderes at være på netop p-pladsen. Umiddelbart har politiet en udmærket ide om, hvad der er sket.

To biler har været på parkeringspladsen, hvoraf den ene altså er den Range Rover, offeret sad i. Den anden bil har sandsynligvis været en sort BMW. Den blev et kvarter efter skyderiet fundet udbrændt på Hadstenvej 221 i Sabro.

– Vi vil meget gerne høre fra vidner, der kan have set eller hørt noget før, under eller efter skyderiet på Søhøjen i Tilst ved 23.30-tiden i aftes. Vi vil også meget gerne høre fra vidner, der kan have set en eller flere biler i området mellem Tilst og Sabro, siger chefpolitiinspektør Klaus Arboe Rasmussen.

Muligt opgør

Politiet vil endnu ikke lægge sig fast på et motiv for det brutale drab og skriver, at drabssagen efterforskes særdeles bredt.

Der er ingen deciderede oplysninger om skyderiets grundlag, men politiet har dog indikationer, der antyder, at det har rod i det kriminelle miljø.

På baggrund af aftenens skudepisode sætter Østjyllands Politi en række tryghedsskabende initiativer i værk. Blandt andet vil den mobile politistation være til stede omkring gerningsstedet på Søhøjen i Tilst, hvor betjente vil stå klar til at tale med beboerne i området.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu