Mand fundet svært kvæstet i smadret bil

7. februar 2019 17:15 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En forbipasserende blev opmærksom på en forulykket bil og ringede 112. Der sad en kvæstet mand i bilen.

En forbipasserende ringede 112 torsdag ved 13-tiden, da vedkommende blev opmærksom på en forulykket bil med store skader, der holdt ved siden af vejen på Kærbyvej ved Kalundborg.

I bilen befandt sig en svært kvæstet mand, der er blevet fløjet til Rigshospitalet med en lægehelikopter. Det fortæller vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi, Henrik Jørgensen, til Newsbreak.dk ved 17-tiden.

Der er med al sandsynlighed tale om en soloulykke, men da mandens kvæstelser var så behandlingskrævende, er han i øjeblikket på Rigshospitalets Traumecenter.

– Han havde nogle skader i hovedet, og det er nok derfor, han er blevet fløjet til hospitalet. Vi har i hvert fald ikke kunnet afhøre ham endnu, så vi ved ikke, hvad der er sket, og hvornår det er sket, siger Jørgensen.

Bilen har fået klippet taget af, så manden kunne frigøres. Efter vagtchefens vidende er han ikke død. Der vil senere blive fulgt op på hans tilstand af politiet.

På billeder fra ulykkesstedet fremgår det, at bilen er havnet i et buskads og på en eller anden måde er snurret rundt og har slået bagenden mod et træ. Det er samme melding, Midt- og Vestsjællands Politi har fået.

Ulykken blev anmeldt klokken 12.53, siger Jørgensen.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu