ANNONCE

Mand gik amok i frisørsalon: Så galt gik det

15. januar 2020 13:43 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En 41-årig mand mistede besindelsen og smadrede frisøren totalt.

Mand gik amok i frisørsalon: Så galt gik det
Frisørbesøg udvikler sig åbenbart ikke altid lige fredeligt. Foto: Scanpix

Det kan være en frustrerende omgang at få klippet lokkerne, når man skal til frisør. Men for en 41-årig mand så blev en tur til frisøren en voldsom omgang.

Artiklen fortsætter under videoen.

Manden kom nemlig ind i frisørsalonen i Frederiks Allé i Aarhus, hvorefter han overfaldt flere personer.

Omkring klokken 15.00 satte den 41-årige sig i en af salonens stole og forlangte en klipning. Uden varsel begyndte han pludseligt at skubbe en masse genstande ned fra en hylde, og da den 60–årige frisør bad ham gå ud af butikken, blev den 41-årige særdeles aggressiv og slog frisøren gentagne gange med knytnæver i ansigtet og på kroppen.

Desværre slutter historien langt fra her, da manden tog en lille skulptur på stedet, som han slog om sig med – her knuste han flere spejle og genstande, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport.

Ville stoppe volden

En 29-årig mand forsøgte at stoppe den 41-årige. Men det gik ikke som planlagt og den 29-årige fik et ordentlig hug med skulpturen.

Efter at have ødelagt en del inventar i butikken løb den 41-årige ud af butikken og ind i en 7-Eleven i nærheden. Her tog han en kage, som han begyndte at spise. Da den 55-årige ekspedient bad ham stoppe, kastede den 41-årige kagen i hovedet på ham og begyndte herefter at kaste med vinflasker, som blev smadret rundt i butikken.

Da politiets betjente ankom til stedet, så så de en flakse vin, der fløj ud af 7/11. Og det fik politiet til at hande hurtigt og anholde manden, der er sigtet for vold, grov vold og hærværk.

Den 41-årige blev vurderet til ikke at være egnet til at sidde på politistationen og blev i stedet kørt til psykiatrisk afdeling efter afhøringen.

De to forurettede fik flere mindre skader efter overfaldet, men hverken de eller ekspedienten kom umiddelbart alvorligt til skade.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu