Mand gik amok med vejskilt

21. februar 2020 21:46 | Af: Jonathan Lykke Lilmo√ęs, jl@newsbreak.dk

Anmeldelse om skyderi viste sig at være noget andet.

K√łbenhavns Politi rykkede fredag aften ud til en anmeldelse om et skyderi, men det viste sig dog at v√¶re noget andet. Alligevel var det voldsomt nok.

(Artiklen fortsætter under videoen)

РAnmeldelsen kommer fra en borger klokken 17.53, så vi flyver jo ud med alt, hvad vi har. Da vi ankommer, kan vi dog hurtigt afvise, at der er fundet et skyderi sted, siger vagtchef Henrik Brix til Newsbreak.dk.

I stedet finder politiet på stedet en mand, der er blevet slået i hovedet med en ukendt genstand. Han er i nærheden af en bil, der helt tydeligt har fået smadret forruden.

Vedkommende, der har slået den tilskadekomne, er tilsyneladende over alle bjerge. I hvert fald ved politiet ikke noget om ham, siger Brix. Det bliver desuden besværliggjort af, at den slagne mand ikke vil tale med ordensmagten.

Bilruden er efter alt at d√łmme blevet smadret med et vejskilt, og bilen tilh√łrer muligvis den mand, der ogs√• har f√•et slag i hovedet. Det formodes, at lyden af den smadrede rude er blevet forvekslet med skudl√łsning.

If√łlge Newsbreak.dks oplysninger er den mand, der blev sl√•et, blevet k√łrt v√¶k fra stedet i en ambulance. Han er ikke kommet alvorligt til skade, lyder meldingen fra skadestuen.

Hele miseren udspillede sig på Scandiagade i Valby, og politiet har forladt stedet igen. En overgang var der både patruljer og civilbetjente på stedet.

– Vi har optaget en rapport. Der er ikke meget mere, vi kan g√łre, siger Brix fredag aften.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu