Mand hopper ud af fly og ud på landingsbane

6. juni 2017 09:48 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Forestil dig at sidde i et fly og en lige pludselig åbner døren og hopper ud.

Mand hopper ud af fly og ud på landingsbane
Tun Lon Sein blev anholdt i Charlotte Douglas International lufthavn i North Carolina. Foto: Mecklenburg County Sheriff's Office
Del:

En passager forsøgte at bide en stevardesse i hånden, inden han hoppede ud af et fly, der var klar til at lette. Det skriver CBS News.

Tun Lon Sein nægtede at sætte sig på sin plads i et American Airlines fly torsdag morgen. Flyet havde forladt gaten og Sein blev derfor bedt om at sætte sig ned.

Men det ville Sein ikke. I stedet bed han en stevardesse i hånden, for at nå flyets dør. Det lykkedes ham at få døren op og han sprang ud af flyet.

– Sein talte næsten ikke engelsk. Men ud fra den måde han agerede på, er det tydeligt, at han forstod stevardesserne og kendte til sikkerhedsreglerne om bord på flyet, står der i anmeldelsen mod ham.

Flyselskabet har i en udtalelse fortalt, at Sein blev stoppet af myndighederne. Hans lille optrin kan ende med at koste ham 20 år bag tremmer, hvis han bliver dømt.

Efter hændelsen vendte flyet tilbage til gaten og blev undersøgt, mens passagerne ventede i terminalen. Flyet nåede sin destination, New Bern, North Carolina, cirka halvanden time forsinket.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu