ANNONCE

Mand i kritisk tilstand

8. september 2020 18:27 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En mand fik en traktor ned over sig og kunne ikke selv komme fri. En forbipasserende ringede til alarmcentralen.

Mand i kritisk tilstand
En mand er i kritisk tilstand efter ulykke. Arkivfoto: Scanpix

En 72-årig mand er med lægehelikopter fløjet til Odense Universitetshospital med kritiske skader efter en ulykke, der skete øst for Nørre Nebel tirsdag eftermiddag. Det fortæller Nicolaj Hølmkjær, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

Det er for nuværende uvist, hvornår ulykken er sket, fordi manden bor alene på ejendommen, hvor ulykken er sket, og der har ingen vidner været. Det var en forbipasserende, der opdagede, hvad  der var sket.

– Vi får klokken 16.03 en melding om, at en traktor er væltet i grøften på Kvongvej ved Kvong, og under den ligger en mand altså, siger vagtchefen til Newsbreak.dk. Der er tale om en havetraktor, men en stor en, og den er blevet brugt til noget trimning af grøften, lyder forklaringen.

Da manden hurtigt er fløjet med lægehelikopteren til Odense, er han ikke blevet afhørt og har ikke kunnet give forklaring på, hvad der er sket. Derfor kan vagtchefen ikke komme med detaljer.

Undersøgelser af mere teknisk karakter er en bilinspektør ved at foretage ved 18-tiden tirsdag. Mandens tilstand er kritisk, men han er i live og udenfor livsfare, siger Hølmkjær tirsdag aften.

Et enkelt spor på Kvongvej er spærret i forbindelse med undersøgelserne.

Mandens pårørende er underrettet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu