Mand indlagt med voldsomme skader: Slået ned med hammer

18. august 2016 11:05 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En mand blev onsdag aften hastet til Rigshospitalet med helikopter, efter han var blevet overfaldet med en hammer.

Mand indlagt med voldsomme skader: Slået ned med hammer
En 46-årig mand fra Sakskøbing skal torsdag for en dommer. Han er sigtet for at overfald i en lejlighed i Maribo onsdag aften, hvor offeret blev slået med en hammer. Modelfoto: Scanpix

I al hast blev en 52-årig mand fløjet i helikopter til Rigshospitalet onsdag aften, fordi han havde fået voldsomme hovedskader i forbindelse med en strid, der udviklede sig meget voldsomt. Den 52-årige blev slået i hovedet med en hammer, oplyser vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Ole Hald til Newsbreak.dk torsdag morgen.

Overfaldet, der skete i den 52-åriges lejlighed på Klostergade i Maribo på Lolland, er ifølge politiet den foreløbige kulmination på en længerevarende strid mellem to mænd.

– Det er en længerevarende uoverensstemmelse, der nu er eskaleret. De to personer kender hinanden og har haft nogle udfordringer, siger Ole Hald, der er vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Sneg sig ind

Manden havde lagt sig til at sove på sin sofa i lejligheden, da en nu anholdt mand smadrede en rude i døren til hans lejlighed og låste sig ind.

Beboeren vågnede ved larmen og gik ud i entreen, hvor han fik syv-otte slag i hovedet med en hammer, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Bagefter tog den indtrængende mand kvælertag på sit offer og pressede sine tommelfingre mod mandens øjne.

Overfaldet skete onsdag aften kort efter klokken 19 – og blev anmeldt af en beboer i nærheden.

En 46-årig mand fra Sakskøbing er anholdt for overfaldet. Han havde efter overfaldet forladt lejligheden og var taget hjem til sin kæreste. Her fandt politiet ham halvanden times tid efter og anholdt ham.

Offerets tilstand er torsdag morgen uændret, oplyser Ole Hald til Newsbreak.dk.

Den 46-årige formodede gerningsmand bliver torsdag fremstillet i grundlovsforhør, hvor politiet vil kræve ham varetægtsfængslet. Den 46-årige er sigtet for kvalificeret vold, da der ikke har været fare for den 52-åriges liv.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu