Mand kom hjem til to tyve – og nogle helt vilde tyvekoster

30. november 2018 13:24 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Politiet forsøger at spore en ejer af nogle sjældne mønter.

En mand opdagede en bil i sin indkørsel i Ølstykke. Det fik ham til at handle.

Nu står politiet med nogle sjældne varer, man mangler en ejer til.

Nordsjællands Politi fortæller historien på Facebook.

Her står der, at manden 27. november ikke ventede udenlandske gæster. Der var nemlig ikke danske plader på den bil, der var parkeret i indkørslen.

Han parkerede derfor bag den bil, der var kommet på uanmeldt besøg. Så var det på plads.

Herefter gik manden ind i sit hus, hvor han kunne konstatere, der havde været indbrud.

Nabohjælp – på den fede måde

Husejeren kontaktede derfor et par naboer, og mens de alle stod ved indkørslen, dukkede to fremmede mænd op for at hente bilen.

“Det fik de dog ikke bare sådan lov til, for manden mente, at de to nok hellere skulle tale med os, før de eventuelt fik lov til at køre fra matriklen”, står der i opslaget.

Ved ransagningen af bilen fandt politiet blandt andet en masse danske mønter, skruetrækkere, såkaldte dot-handsker og en del andre interessante ting, som indbrudstyve ynder at bruge som værktøj. På grund af bilens indhold.

“… og det ”pudsige” sammenfald med indbruddet i boligen nær den parkerede bil valgte vi at smække nogle håndjern på mændene og give dem en tur på politistationen med overnatning”.

Hvem er ejeren?

De omtalte, sjældne, mønter, som du kan se i galleriet over artiklen,  kommer ikke fra den bolig, hvor bilen holdt parkeret i indkørslen.

“De stammer formentlig fra et andet indbrud begået i eller nær Nordsjælland mellem den 23. november og den 27. november”, oplyser politiet, der nu håber at komme i kontakt med mønternes ejer – og samtidig forsøge at kortlægge, hvor de to – måske – har været på spil.

De to formodede indbrudstyve er varetægtsfængslet frem til 12. december.

Du kan kontakte Nordsjællands Politi på telefonnummer 114.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu