Mand lå død i bil: Fundet for foden af klint

13. marts 2018 14:20 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En kvindelig kondiløber gjorde et uhyggeligt fund tirsdag formiddag.

Mand lå død i bil: Fundet for foden af klint
Manden og bilen blev fundet for foden af Stevns Klint ved Højerup Gamle Kirke. Arkivfoto: Scanpix

En 60-årig mand fra Næstvedegnen er tirsdag fundet død i en bil efter en særdeles voldsom ulykke. Bilen lå nemlig i strandkanten for foden af Stevns Klint – på et sted, hvor der er cirka 20 meter ned. Ved Højerup gl. Kirke.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til Newsbreak.dk. Ulykken blev anmeldt klokken 9.35 tirsdag, men det er uvist, hvornår det er sket.

Ulykken blev opdaget af en kvindelig kondiløber, der slog alarm via Stevns Museum et par hundrede meter inde i landet i Højerup. Da indsatsleder, redningsmandskab og politi kom til stede kort før klokken 10, stod det klart, at bilvraget gemte på en mand, skriver Dagladet Køge, der først omtalte sagen.

En retsmediciner erklærede ham for død, og herefter blev han af redningsmandskabet lagt på en båre og firet op af den stejle trappe.

Politiet har tirsdag – ved nabokredsen Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi – underrettet pårørende til den 60-årige.

De tilstedeværende betjente oplyste Dagbladet, at bilens motor var kold, hvilket kan indikere, at ulykken er sket nogen tid før, at den blev fundet tirsdag morgen. Sagen efterforskes nu, og dødsårsagen er ikke endeligt fastslået.

Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi fortæller til Newsbreak.dk, at der ikke umiddelbart er tegn på noget kriminelt.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu