Mand lå død i vandet: Politi i stort gennembrud

23. marts 2019 14:17 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Liget, der tidligere blev fundet i en havn, kan måske være identificeret.

Newsbreak.dk skrev fredag historien om, at en død man var blevet fundet i Stauning Havn nær Skjern. I går var manden endnu ikke identificeret, men nu mener politiet at have gjort et gennembrud, skriver Ekstra Bladet.

– Vi har ikke noget endegyldigt spor, men med 37 års erfaring vil jeg sige, at vi er 90 procent sikker på, hvem han er, siger Jens Claumarch, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi til EB.

Og tippet om manden identitet kommer fra en nabo, der i februar formentlig havde haft besøg af manden. Politiet oplyser endvidere, at manden ikke er af dansk oprindelse, hvorfor de nu vil undersøge, hvor mandens familie er henne – og oplyse dem om de ulykkelige omstændigheder.

Politiet afventer stadig svar på DNA-prøverne.

Sagen kort

Midt- og Vestjyllands Politi modtog anmeldelsen klokken 8.54 – et lig var fundet i Stauning Havn. Stauning ligger ved Skjern.

– Vedkommende har ligget der i et stykke tid, sagde Ole Vanghøj, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, dengang til Newsbreak.dk.

Skjern. Politiet har arbejdet på stedet i dag med teknikere. Det dog altså ikke lykkes politiet at identificere den afdøde, som har følgende signalement:

Mand, 40-50 år gammel
Cirka 185 centimeter høj og spinkel af bygning
Han har sort hår (med begyndende gråt hår) og sort/gråt skæg
Han var iført sort hue af mærket ”Thinsulate”, blå hættetrøje, blå skjorte, sort langærmet undertrøje, lange sorte underbukser, hvide underbukser, sorte strømer og sorte sko af mærket ”Tentex”
Han bar briller med mørkt stel

Der er ikke umiddelbare indikationer på, at der er sket en strafbar handling, oplyser politiet.

Har du oplysninger om den døde mand, kontakt Midt- og Vestjyllands Politi på telefonnummer 114.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu