ANNONCE

Mand mistænkt for at hælde heroin i morgenmad

29. august 2019 06:33 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Mandens hustru er død. Han er mistænkt for drab.

Mand mistænkt for at hælde heroin i morgenmad
Christina døde efter at have spist skålen med morgenmad. Foto: Scanpix.

En mand er mistænkt for at have dræbt sin hustru ved at hælde heroin i en skål med morgenmadsprodukt til hende. Det skriver Mlive.

Christina Ann-Thompson døde 36 år gammel for næsten fem år siden, men det er først nu, at 44-årige Jason T. Harris er blevet anholdt, mistænkt for forbrydelsen.

– Vi tror, at han slog hende ihjel. Vi tror, at han gav hende heroin i den tro, at hun ikke kunne smage det, siger sagens anklager, David Leyton, til Mlive.

Christina Harris blev fundet død i september 2014. Jason, der ikke var hjemme, havde spurgt en nabo, om hun ville sikre sig, at Christina var i god behold. Det var hun ikke.

Den 34-årige mor til to blev fundet død, og hendes død blev indledningsvist tilskrevet en overdosis heron, hun havde indtaget frivilligt.

Familien havde dog svært ved at tro på den fortælling, og sagen blev hen over årene undersøgt af politiet, der nu mistænker Jason for drabet.

Modstridende forklaringer

Jason har tidligere fortalt politiet, at Christina sov uroligt, da han tog på arbejde, og at hun de seneste dage havde været sløj. Den forklaring stred direkte imod Christinas mors forklaring om, at hun havde set datteren dagen før Christinas død. Der havde Christina det fint.

Siden fandt politiet ud af, at Jason før havde talt med sine søskende om, at han overvejede at skille sig af med Christina. Han ville gerne skilles, men han ville ikke betale hende hustrubidrag. Christinas mor fortalte politiet, at forholdet mellem de to ikke var det bedste, og som sagen blev undersøgt nærmere, fandt politiet ud af, at Jason i tiden op til, at Christina døde, havde været i kontakt med andre kvinder.

Faktisk flyttede der en kvinde ind hos Jason et par måneder efter Christinas død. Jason modtog derudover i alt 120.000 dollars i forsikringspenge, efter Christinas død, og da han blev anholdt, boede han stadig sammen med den samme kvinde.

Artiklen fortsætter under videoen 

Ifølge Mlive har Jason tidligere forsøgt at få en lejemorder til at dræbe Christina, uden held. Han har også spurgt kolleger om, hvilke stoffer han kunne bruge, der ikke smagte af noget, hvis han ville give dem til sin hustru.

Ifølge politiet havde Jason forsøgt at forgifte Christina med piller før, men dem kunne hun smage i den væske, de var opløst i, så det ville hun ikke drikke.

Jason nægter sig skyldig i sagen. Han risikerer fængsel på livstid, hvis han bliver dømt.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu