ANNONCE

Mand overrasket og truet af indbrudstyve

9. august 2020 11:47 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En beboer i et hus ud til Østerstrand i Fredericia fik træls besøg tidligt søndag morgen.

En beboer blev overrasket af – og overraskede selv – to indbrudstyve, der opholdt sig i stueetagen af en villa på Øster Voldgade ned til den østvendte strand i Fredericia. Beboeren kom ned fra 1. sal og stod pludselig over for de to.

Her truer den ene den mandlige beboer og siger, at han vil blive stukket, hvis han kommer tættere på. Efterfølgende stikker de to indbrudstyve af fra stedet med en stak tyvekoster, oplyser Sydøstjyllands Politi til Newsbreak.dk.

Vagtchef Hans Hoffensetz siger, at sagen derfor er ændret fra indbrud til røveri. Politiet rykkede ud til stedet med teknikere og hunde, der søgte efter spor af de to gerningsmand, der formentlig har læsset koster ind i en bil og er kørt fra stedet.

– Der er foretaget sporsøgning, og derfor har vi været i området hele formiddagen, siger han til Newsbreak.dk. Forventetningen var, at indsatsen var overstået ved 11-tiden, og afspærringen kunne derfor ophæves.

Manden, der bor i huset, er ikke kommet noget fysisk til. Desværre er gerningsmændene ikke fundet, og der er også et meget sparsomt signalement. Alligevel håber politiet på, at offentligheden kan hjælpe med at finde sporet af de to røvere.

– Hvis man nu har set noget i tiden før og efter røveriet, der er sket omkring 05.30, må man meget gerne kontakte os. Det gælder også, hvis man har undret sig over et par unge mænd, der har lusket rundt i området eller opført sig mistænkeligt i dagene op til røveriet, siger Hoffensetz.

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114. Der er ikke nærmere signalement af de to.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu