Mand sigtes for drab efter vens død

25. maj 2012 18:03 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Mand sigtes for drab efter vens død
Billede mangler

Obduktionen af den 25-årige mand, som blev fundet livløs i Kolding torsdag aften, viser ifølge retsmedicinernes første undersøgelser en risiko for, at manden er død som følge af stump vold.
Det oplyser politikommissær Jørgen Lykkebak fra Kolding Politi.
– Det kan sagtens hænge sådan sammen, at den afdøde er blevet påført læsioner, som har ført til dødsfaldet, siger Jørgen Lykkebak.
Dermed er det sandsynligt, at det, der begyndte som en slåskamp for sjov mellem to kammerater, udviklede sig til at blive alvor.
Den 31-årige mand, som sloges med afdøde, er i øjeblikket anholdt, sigtet for manddrab, og vil blive stillet for en dommer fredag klokken 18.
– De to var på besøg hos en fælles bekendt på Askøvænget. På et tidspunkt sloges og brydes de for sjov på plænen foran bebyggelsen, fortæller Jørgen Lykkebak, der leder efterforskningen.
– Det er to gode venner, der slås for sjov, understreger han.
Da en tredje bekendt senere på aftenen ankommer til stedet for også at gå på besøg, finder han den 25-årige liggende livløs på plænen.
En tilkaldt lægeambulance kan konstatere, at den unge mand er død.
Fordi den 31-årige på det tidspunkt havde forladt stedet, vælger politiet at tage kontakt med ham over telefonen. Og senere på aftenen bliver han anholdt.
– Hans adfærd og hans noget usammenhængende forklaring gør, at vi formelt sigter ham for drab, siger efterforskningslederen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu