Ung mand stukket i halsen på bar

18. marts 2019 06:20 | Af: Ritzau Fokus

Natten til mandag blev en mand stukket med kniv på hals på en bar i indre København. 26-årig mand er anholdt.

Ung mand stukket i halsen på bar
Det gik helt galt på Sams bar. Foto: Colourbox

En mand i midten af 20’erne blev natten til mandag stukket ned på en bar i indre København.

Det voldsomme knivstikkeri betragtes som et drabsforsøg. Det oplyser vagtchef ved Københavns Politi Jesper Frandsen.

– Det gør vi på grund af de skader, som den forurettede har, og på grund af gerningsvåbnet, siger han.

Gerningsvåbnet mangler

En person ringede 112 klokken 01.24 og anmeldte knivstikket, som fandt sted på toilettet på Sams Bar på Frederiksberggade i København.

Manden, der blev udsat for knivstikkeriet, har blandt andet skader på hals og i ansigtet. Gerningsvåbnet er dog ikke blevet fundet endnu, oplyser politiet.

Da politiet undersøger gerningsstedet, bliver betjentene opmærksomme på identiteten på en mulig gerningsmand. En patrulje kører mod Nordsjælland, hvor den pågældende har adresse.

På vejen bliver en patrulje dog opmærksom på en taxa, fortæller vagtchefen.

– Patruljen kan se, at der er sammenfald mellem kundens udseende og det signalement, der er blevet rundsendt, siger Jesper Frandsen.

– Så bringer man taxaen til standsning og anholder personen, der viser sig at være den formodede gerningsmand til knivstikkeriet.

Stort arbejde forude

Den anholdte er en 26-årig mand. Vagtchefen er ikke bekendt med, at manden skulle have haft nogen skader, da han blev anholdt.

Hverken den formodede gerningsmand eller offer er blevet afhørt endnu. Politiet har således ikke fået klarlagt, hvorvidt de to kender hinanden. Det er ligeledes uklart, hvad motivet til den voldelige episode skulle være.

Både knivofferet og den formodede gerningsmand skal undersøges for spor på retsmedicinsk institut. Derudover skal eventuelle vidner, offer og den anholdte afhøres i sagen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu