ANNONCE

Mand sigtet for drab på kvinde: Men liget mangler

31. august 2019 19:16 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet har ledt efter kvinden i Danmark, men hun er ikke fundet. Nu er der dog sket en udvikling.

Politiet lige på den anden side af grænsen har i en aktion ransaget flere adresser i forsøget på at finde en 23-årig kvinde, der har været forsvundet siden midten af august. Hun er også efterlyst i Danmark.

I en pressemeddelelse skriver tysk politi, at en 46-årig mand fra byen Humtorp, der ligger kun tre kilometer fra den dansk-tyske grænse, er blevet anholdt og sigtet for at have slået kvinden ihjel.

Den 23-årige hedder Nathalie Minuth er sidst set i live den 17. august, og nu behandler politiet altså sagen som en drabssag. For en uge siden blev hun ellers efterlyst i Danmark.

Kriminalpolitiet i Flensburg bad Udlændingekontrolafdeling Vest (UKA Vest) ved Syd- og Sønderjyllands Politi om at dele efterlysningen af den 23-årige kvinde i Danmark.

Det er stadig ikke lykkedes at finde kvindens lig, men ifølge tysk politis oplysninger er hun muligvis taget med bus fra Stadum til Schafflund i Schleswig-Holstein lørdag den 17. august omkring middagstid, hvorefter der ikke er nye oplysninger om hendes færden.

Desuden er hendes identitetspapirer fundet i Schafflund.

Ved du noget om kvindens færden, kan du kontakte Syd- og Sønderjyllands Politi på telefonnummer 114.

Fakta

Signalement Nathalie Minuth

– 1,58 centimeter høj
– Meget spinkel af bygning
– Øjenfarve: Blågrøn
– Langt, sort hår
– Hun har tatoveret ”Nathalie” på venstre håndled og er piercet i tungen
– Hun bærer sandsynligvis en sort hættetrøje med hvidt tryk, hvor der står ”Petite”, sort læderjakke, mørke bukser og sorte Nike-sneakers

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu