ANNONCE

Mand sigtet og varetægtsfængslet for knivdrab

3. februar 2018 11:44 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

En 41-årig mand mistede livet i sagen.

Mand sigtet og varetægtsfængslet for knivdrab
Manden nægter sig skyldig i sagen. Arkivfoto: Elo Christoffersen.

En 21-årig mand fra Skive blev ved retten i Viborg varetægtsfængslet i surrogat i fire uger, sigtet for et knivdrab i Bjerringbro.

Newsbreak.dk har tidligere omtalt drabet, og Skive Folkeblad fortæller, at den 21-årige mand nægtede sig skyldig, da han blev fremstillet i retten.

Manden er sigtet for at have dræbt en 41-årig mand fra Bjerringbro i offerets eget hjem natten til torsdag. Drabet skete med talrige knivstik mod hals, hoved og krop, skriver Skive Folkeblad. 

Politiet modtog anmeldelse om sagen kort før 02.00 onsdag nat. Politiet rykkede ud og fandt manden død.

Da sagen blev anmeldt, modtog politiet også oplysninger, der gjorde, at den mistænkte blev identificeret.

Anholdt og fængslet

Den 21-årige blev anholdt godt 1500 meter fra gerningsstedet. Da var klokken 03.30, og han blev anholdt i besiddelse af den kniv, der formentlig blev brugt til at dræbe den 41-årige med.

Dørene blev lukket under grundlovsforhøret, efter at sigtelsen var blevet læst op. Det er derfor begrænset, hvad der er offentliggjort af oplysninger om sagen, men Midt- og Vestjyllands Politi har fortalt, at man prøver at finde ud af, hvad der er sket før og under selve drabet.

– Vi ved endnu ikke så meget om mændenes indbyrdes relation eller motivet til knivdrabet, men vi formoder, at de kender hinanden i forvejen, og at der i forbindelse med en mindre, privat sammenkomst opstår tumult på stedet, som udvikler sig til knivstikkeri. Vi er i gang med at afklare det nærmere forløb, siger politikommissær Poul Fink fra Central efterforskning, i en pressemeddelelse, der blev sendt ud af politiet torsdag.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu