ANNONCE

Mand skudt af politiet – togdrift blev standset

10. juni 2019 11:23 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Ritzau Info

Mistænkelig mand skudt - får betydning for togdrift i Danmark.

Opdateret 16.04:

DSB oplyser nu, at togdriften så småt genoptages, da politiet er færdig med nogle af undersøgelserne på Centralstationen i Malmø.

Original artikel: 

Svensk politi har skudt en mand på hovedbanegården i Malmø, oplyser politiet i en kort pressemeddelelse.

Manden opførte sig ifølge ordensmagten truende, og dermed så betjente sig nødsaget til at skyde mod manden, lyder det.

Hovedbanegården er blevet rømmet, og den skadede mand er kørt på hospitalet. Hans nærmere tilstand fremgår der intet om i pressemeddelelsen.

Ingen andre skal være kommet til skade.

Et øjenvidne ved navn Erik oplyser til Aftonbladet, at manden skal have opført sig truende og blandt andet råbt “fuck the police”.

Et andet øjenvidne siger til Aftonbladet, at manden skal være gået frem mod en kvinde, der skal være sprunget væk fra manden og have råbt “help”. Manden skal herefter have vandret rundt på stationen, indtil politiet ankom.

Manden skal desuden have båret på flere forskellige tasker.

– Han havde en taske, som han slæbte rundt på gulvet, samt en håndtaske, som han havde i den ene hånd, siger vidnet til Aftonbladet.

Oplysningerne fra øjenvidner er ikke officielt bekræftet.

Calle Persson, der er pressetalsmand ved politiet, kan omkring mandag middag ikke sige noget om, hvorvidt manden havde våben på sig.

Politiet skriver, at indsatsen, der understøttes af sprængstofeksperter, vil få stor påvirkning af togtrafik ind og ud af stationen.

Således kan DSB også berette, at der ikke kører Øresundstog mellem Københavns Lufthavn og Malmø. I stedet er der indsat busser mellem lufthavnen og Hyllie Station.

De holder ved terminal 3.

Newsbreak.dk følger sagen …

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu