ANNONCE

Mand skudt i hånden: Politiet søger særligt par

4. marts 2020 10:27 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Tirsdag aften blev en mand ramt af skud i hånden i Fjerritslev. Nordjyllands Politi efterlyser vidner.

Mand skudt i hånden: Politiet søger særligt par
Nordjyllands Politi søger vidner efter en skudepisode tirsdag, hvor en mand blev ramt. I særdeleshed søger de et par, der kørte fra stedet i en sølvgrå Ford Focus. Foto: Scanpix/ Genre

Tirsdag aften var Nordjyllands Politi massivt til stede i Fjerritslev, hvor en mand blev ramt af skud i hånden.

Politiet vil fortsat være at se i byen omkring gerningsstedet onsdag for at undersøge sagen nærmere. Desuden søger politiet hjælp fra vidner. I særdeleshed et udenlandsk par.

Artiklen fortsætter efter videoen

Det skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

53-årig mand skudt

Politiet modtog tirsdag aften en anmeldelse om, at en mand var væltet på sin knallert på Jernbanegade i Fjerritslev.

Da ambulancepersonalet ankom til stedet kunne de se, at manden på knallerten var blevet ramt af skud i hånden.

Den 53-årige, der blev ramt af skud, er fra lokalområdet, og han er blevet erklæret uden for livsfare. Manden er dog fortsat indlagt.

De indledende undersøgelser peger i retning af, at skuddet er afgivet med et jagtgevær.

Massiv efterforskning

Nordjyllands Politi var massivt til stede i byen, hvor der blevet foretaget efterforskningsmæssige skridt. Flere ejendomme i området blev undersøgt af blandt andet hundepatruljer.

Politiet vil fortsætte sin efterforskning de kommende dage, hvor den mestendels vil fokusere på at klarlægge forløbet før, under og efter skudepisoden, samt at få klarlagt et motiv.

– Skud i det offentlige rum er en særdeles alvorlig sag, så der er et stort efterforskningsarbejde foran os. Vi efterforsker massivt for at få klarlagt, hvem der har afgivet skud, og under hvilke omstændigheder det er foregået, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen.

Vicepolitiinspektøren oplyser, at der foretages en række tekniske undersøgelser og undersøgelser i området, ligesom forurettede og en række andre personer skal afhøres af politiets efterforskere.

Søger bestemt par

Nordjyllands Politi søger vidner, der kan hjælpe med den videre efterforskning i sagen.

Særligt er politiet meget interesseret i et udenlandsk par, der har talt med ambulancefolkene på aftenen, hvor skudepisoden skete.

– Særligt et udenlandsk par, der cirka klokken 20.00 i går aftes var i dialog med ambulancepersonalet, der behandlede forurettede på Jernbanegade, er interessant for vores efterforskning. Dem vil vi gerne tale med, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen og tilføjer, at parret var kørende i en sølvgrå Ford Focus.

Parret eller andre vidner skal henvende sig på 114, hvis de har oplysninger i sagen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu