ANNONCE

Mand snittet i halsen med kniv

1. december 2019 07:37 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk og Ritzau Fokus

En person er lørdag aften blevet stukket med kniv på københavnsk gågade. En mand er anholdt.

Lørdag aften lød der flere meldinger om, at en mand var blevet stukket ned midt på Strøget i København.

Nu viser det sig, at det er en 40-årig mand, der lørdag aften blevet snittet i halsen med en kniv. Offeret er ikke i livsfare, og en udpeget gerningsmand er anholdt.

Artiklen fortsætter under videoen.

Det oplyser den centrale efterforskningsleder Søren Lauritsen.

– En mand er snittet i halsen. Han er uden for livsfare, men modtager behandling på Rigshospitalet. Vi har anholdt en anden mand, som vi mistænker for det her, og vi er ved at udfinde hans identitet, siger han kort før klokken 21.

Anholdt ved Burger King

I og med at hændelsen udspillede sig midt i den trafikerede og mennesketunge del af København, så var der en del personer på stedet, som alarmerede politiet om knivstikkeriet omkring klokken 20.

Det betød også, at der ganske kort tid efter kunne foretages en anholdelse, da den formodede gerningsmand blev anholdt ved Rådhuspladsen, efter at flere vidner til knivstikkeriet var fulgt efter ham.

Vagtchef Leif Hansen ved Københavns Politi har til Ritzau fortalt, at der kun var en gerningsmand og en forurettet, da de så det pludselige knivstikkeri.

– Vidnerne følger efter den her gerningsmand, og det gør, at vi (politiet, red.) kan komme frem direkte til ham. De skarpe borgere var via telefonen i kontakt med vores vagtcentral og dirigerer os så frem til gerningsmanden.

– Vi får ham faktisk, da han smider kniven i en affaldsspand på Burger King, siger vagtchef Leif Hansen.

Han pointerer, at det er en isoleret hændelse mellem to personer, som kender hinanden, men at den anholdte lørdag aften ikke har ønsket at fortælle yderligere til politiet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu