ANNONCE

Mand søges: Kvinde overrumplet i S-tog

31. juli 2020 22:40 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En lettere uforståeligt mumlende mand hev fat i kvindes rygsæk. Hun faldt og slog sig.

Mand søges: Kvinde overrumplet i S-tog
Politiet leder efter en mand, der var voldeig overfor en 65-årig i et S-tog. Foto: SCanpix

Politiet i Køge leder efter en mand, der fremstod usoigneret og talte lettere usammenhængende med sig selv i et S-tog mellem på vej fra Køge til København torsdag morgen. Manden var nemlig voldelig overfor en 65-årige kvinde fra Næstved.

Klokken var knap halv syv om morgenen, da den forurettede kvinde steg ind i S-toget, og den eftersøgte mand satte sig overfor hende. Her lagde kvinde mærke til, at manden talte noget uforståeligt med sig selv.

“Uden varsel tog han fat i en rygsækken hen over anmelderen, som faldt ned på gulvet, da han hev rygsækken til sig. I faldet slog hun sine knæ”, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i sin døgnrapport fredag.

To mænd, der var passagerer i samme tog, tog fat om rygækken og tog den fra manden, som de i øvrigt fik tvunget ud af toget på nærmeste station. I panikken lagde kvinden ikke mærke til hvor, men det formodes, at der er tale om Køge Nord.

Efterfølgende tog kvinden på skadestuen med sit knæ, hvor det kunne konstateres, at det var særdeles hævet på grund af faldet. Nu vil hun og politiet så gerne have fat i manden, der reagerede voldeligt overfor kvinden.

Han beskrives af den 65-årige som:

Klassisk dansk af udseende,
Almindelig kropsbygning,
Langt hår,
Fremstod usoigneret med også langt skæg.
Han var desuden iført en lang, brunlig frakke.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket manden enten i toget eller formentlig på Køge Nord-station, ligesom politiet gerne vil i kontakt med de to mænd, som kom den forurettede til undsætning. Kontakt politiet på telefonnummer 114 med oplysninger i sagen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu