ANNONCE

Mand spiser 71 hotdogs på ti minutter

4. juli 2019 21:11 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Der er sportslige præstationer på mange niveauer - 71 hotdogs på ti minutter er en af dem.

I USA er de kendt for deres skøre påfund og vanvittige ædegilder af konkurrencer. Hvert eneste år på den fjerde juli fejrer USA sin nationaldag med alskens konkurrencer, festivitas og hyggeligt samvær.

En af de mest traditionsrige og skræmmende konkurrencer er den årlige hotdog-spisningskonkurrence på Coney Island, der hvert år trækker håbefulde deltagere til fra nær og fjern.

Konkurrencen gælder i al sin enkelthed om at spise flest hotdogs på ti minutter. Konkurrencen er opdelt i to trofæer – et for mænd og et for kvinder.

Hos kvinderne vandt Miki Sudo, da hun fik slugt 31 hotdogs på 10 minutter, hvor imponerende det end lyder, så vandt hun også sidste år – der fik hun bare spist 37 hotdogs i stedet.

Det er altså en konkurrence, der er fyldt med saft og kraft, men den har også en hel del med teknikken at gøre.

– Du ser spyt flyve rundt, du føler energien fra deltagerne. Jeg har aldrig villet spise noget så meget, som de vil spise hotdogs, lyder det fra Michael Pfeiffer, der bor i området til New Yorks CBS.

I galleriet øverst kan du se billeder fra arrangementet.

Mændene dominerer

Der er ingen tvivl om, at 31 hotdogs er vanvittigt imponerende – men hos mændene er der et fænomen ulig alle andre. Joey Chestnut er i ædekonkurrencer en levende legende, der holder verdensrekorden i at spise flest hotdogs på tid.

Han har tidligere flænset sig gennem 74 hotdogs på de ti minutter, men til den traditionsrige konkurrence på Coney Island havde han slækket lidt på gassen. Det blev ‘kun’ til 71 hotdogs, men det var altså nok til, at han kunne kalde sig vinder af konkurrencen for 12 gang i karrieren.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu