Mand stadig efterlyst efter tyveri af cigaretter for 214.000 kroner: Men hvordan kunne det ske?

17. oktober 2018 11:21 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Hos Circle K og Københavns Vestegns Politi er de stadig målløse over, at et så markant cigarettyveri kunne ske ved højlys dag.

Københavns Vestegns Politi er i gang med efterforskningen af en sag, hvor en mand har stjålet cigaretter for hundredtusindvis af kroner fra en tankstation i Skovlunde. Da Københavns Vestegns Politi udsendte en pressemeddelelse oplyste de, at manden havde stjålet cigaretter for 214.000 kroner, hvilket svarer til 5.350 pakker cigaretter, hvis prisen er 40 kroner per pakke.

Newsbreak.dk skrev dengang historien om, at manden var efterlyst af politiet. Og ham kan du se på billederne i galleriet over artiklen.

Det var den 18. juli, at personalet på Circle K i Skovlunde havde fået nok og kontaktede politiet. Her antager man, at det er lykkedes manden at få afluret koden til skabet med cigaretterne. Og den teori bekræfter kommunikationschef i Circle K, Linda McBeth, nu.

– Det, vi tror, at der er sket, er, at når man kommer ind, så kan man gå gennem en dør og ind i gang, hvor der er videre adgang til lageret. Her må personen på en eller anden måde få luret den her kode, så han kunne komme ind på lageret, hvor cigaretterne er, oplyser Linda McBeth til Newsbreak.dk.

Stadig på fri fod

Hos Circle K er man stadig helt målløs over situationen. Da Newsbreak.dk spørger, hvordan det kan lade sig gøre at gå ud af hoveddøren med  stjålne cigaretter for en værdi af flere hundredtusinde kroner er svaret også klart.

– Det er lidt spooky, at vi er udsat for sådan noget. Det burde ikke kunne ske, siger Linda McBeth til Newsbreak.dk.

Hos Københavns Vestegns Politi arbejder man stadig med sagen. Det er politibetjent Christian Poulsen, der er på sagen. Og han fortæller nu, at der er kommet konkrete tips fra borgere, som politiet efterforsker.

– Gerningsmanden er stadig på fri fod. Vi har fået nogle enkelte henvendelser, som vi kigger nærmere på. De henvendelser som vi har fået, de er af lidt blandet karakter. Men der er bestemt interessante henvendelser, men vi er stadig interesserede, hvis folk ved noget, siger Christian Poulsen, der er politibetjent ved Københavns Vestegns Politi til Newsbreak.dk.

I forbindelse med tyveriet blev manden beskrevet som cirka 180 centimeter, høj, mellemøstlig af udseende, har sort fuldskæg og markante, sorte øjenbryn. Derudover var han iført grå kasket med bordeaux skygge, sort jakke, blå t-shirt med hvidt Nike logo, mørkeblå jeans, sorte sko og sort Peak Performance sportstaske.

Har du oplysninger i sagen kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på telefonnummer 43861448

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu