ANNONCE

Mand stak af fra uheld – i en taxa

11. marts 2020 10:38 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Efter et sammenstød med en lygtepæl stak en bilist af. Prajede en taxa og forsvandt.

En flugtbilist valgte en noget alternativ måde at stikke af fra et trafikuheld, der skete natten til onsdag i krydset Viby Ringvej og Søren Frichs Vej. Bilisten mistede herredømmet i forbindelse med et venstresving fra Ringvejen ind mod Søren Frichs Vej.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Efterfølgende bragede bilen ind i en lygtepæl, der væltede ud på vejen og måtte skæres op for at blive fjernet. Det var den imidlertid allerede klokken lidt i fem onsdag morgen. Uheldet blev anmeldt klokken 01.45.

Bilen blev også slynget ind i grøften ved den nærliggende jernbanebro. Det var et vidne, der så uheldet og ringede til politiet, oplyser Østjyllands Politi til Newsbreak.dk. Vidnet bad også bilisten om at blive på stedet.

Mens vidnet talte med politiet lykkedes det dog uheldsbilisten at stikke af fra stedet. På højst aparte vis, fortæller Jakob Christiansen fra politikredsens presseafdeling.

– Han prajer simpelthen en taxa og forsvinder fra stedet, siger han.

Det vurderes derfor, at vedkommende ikke er kommet alvorligt til skade, men alligevel vil politiet gerne have et alvorsord med ham. Det er naturligvis ulovligt at stikke af fra et færdselsuheld. Christiansen opfordrer manden til at melde sig selv.

For øjeblikket er der ret gode muligheder for at finde frem til ham selv. Nummerplader, overvågning i taxaen og et vidne. Lettest vil det selvfølgelig være for politiet, at manden selv henvender sig til ordensmagten og får forklaret sig.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu