Mand stikker sin lillebror i halsen med en kniv

1. januar 2017 13:42 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Ritzau Fokus

To brødre kommer nytårsmorgen op at toppes. Storebror trækker en kniv og stikker lillebror i halsen.

Mand stikker sin lillebror i halsen med en kniv
En 27-årig mand kræves varetægtsfængslet for at stikke sin tre år yngre lillebror med kniv nytårsmorgen. Knivstikkeriet skete i en lejlighed i Rødby, oplyser politiet. Foto: Google Maps

En 27-årig mand er blevet sigtet for drabsforsøg, efter at han nytårsmorgen stak sin lillebror i halsen med en kniv, oplyser vagtchef Anders Mikkelsen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ritzau. Det er ikke lykkedes Newsbreak.dk at få kontakt og dermed yderligere informationer fra politiet.

Det blodige overfald skete søndag morgen kort før klokken 5.30 i Rødby på Lolland.

Søndag eftermiddag er storebroderen blevet fængslet efter et grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster.

Manden er foreløbigt varetægtsfængslet indtil 24. januar.

Knivstikkeriet fandt sted i den formodede knivstikkers lejlighed i Rødby, hvor de to efter et drikkelag blev uenige om et eller andet.

– Vi kender endnu ikke årsagen, men vi er i gang med at finde ud af, hvad der er op og ned. I hvert fald ender det med, at den ene trækker en kniv og stikker den anden, siger Anders Mikkelsen.

Newsbreak.dk ville gerne have spurgt politiet, hvem der egentlig anmeldte knivstikkeriet – og om der var vidner til stede, men det har ikke været muligt at få fat på vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Ifølge politiet stak storebroderen ud efter lillebroren flere gange, og et af stikkene ramte lillebroderen på halsen. Han er imidlertid ikke i livsfare.

Lillebroderen, der er 24 år, er fra København, men var tilsyneladende på besøg hos broren nytårsnat.

 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu