ANNONCE

Mand stjæler dyrt smykke med fiskestang

4. marts 2020 13:50 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Bevæbnet med to fiskestænger lykkedes det en tyv at stjæle en dyr halskæde fra en mannequin.

I knap tre timer kæmpede en ukendt gerningsmand med at få lirket en Versace-halskæde af en mannequin igennem et butiksvindue.

Bevæbnet med to forskellige fiskestænger, lykkedes det ham, skriver ABC.

Artiklen fortsætter efter videoen

Stjal med to fiskestænger

Den ukendte gerningsmand havde skåret et hul i glasset i butiksvinduet til butikken Lestyle i Melbourne uden alarmen gik.

I vinduet havde han fået øje på en guld halskæde fra Versace, der sad rundt om halsen på en af mannequinerne. Halskæden har en værdi af 800 australske dollars.

Ved at benytte sig af to forskellige størrelse fiskestænger, lykkedes det ham – efter tre timer – at lirke halskæden af mannequinen uden at blive opdaget.

Ifølge ejeren kan man på overvågningsvideo fra butikken se, at manden er nødsaget til at vende tilbage med en ny fiskestang, fordi den han først havde taget med ikke havde den rette størrelse.

Aldrig set før

Politiet i Melbourne har siden efterlyst gerningsmanden med billede fra overvågningen.

Politiet mener, at det er en kaukasisk mand i alderen mellem 40 og 50 år, der er omtrent 180 centimeter høj og med høje tindinger.

Tyveriet har vækket megen opsigt også blandt politiet.

– Det er meget åbenlyst og meget dristigt. Jeg har aldrig set nogen bruge en fiskestang til at begå et tyveri med, lød det efterfølgende fra Detective Senior Constable Bede Whitty.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu